Fuji Brochures


logo-mitsubishi electric


Kies hierboven uw merk en bekijk de brochures.


 

fujiwand

Wand modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Fuji Electric 2013 modellen. Deze wand modellen zijn bij uitstek voor woningen en kleine zakelijke toepassingen.

Download PDF file
fujivloer plafond-1

Plafond en vloer/plafond modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Fuji Electric 2013 modellen. Deze plafond en vloer/plafond modellen zijn vooral geschikt voor zakelijke toepassingen en in sommige woonruimtes

Download PDF file
fujikanaal-1

Sateliet en kanaal modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Fuji Electric 2013 modellen. Deze sateliet en kanaal modellen zijn vooral geschikt voor woningen en zakelijke toepassingen.

Download PDF file
fujimulti-1

Multi-split modellen

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen en technische gegevens van de multisplit Fuji Electric modellen. Met deze 2013 modellen kunnen meerdere ruimtes onafhankelijk van elkaar gekoeld worden. Vooral geschikt voor grotere woningen en kleinere kantoorcomplexen.

Download PDF file
fujicassette

Cassette modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Fuji Electric 2013 modellen. Deze cassette modellen zijn vooral geschikt voor zakelijke toepassingen.

Download PDF file
fujiVRF-1

Grote VRF multi-split modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Fuji Electric 2013 modellen. Deze grote VRF multisplit systemen zijn vooral geschikt voor grote gebouwen waarbij langere leidingafstanden overbrugd moeten worden.

Download PDF file
fujiLuchtgordijn-1

Luchtgordijn modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Fuji Electric 2013 modellen. Deze luchtgordijn modellen zijn vooral geschikt voor winkels en ruimtes waar de voordeur veel openstaat.

Download PDF file
fujicomputerruimte-1

Server-/computerruimte modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Fuji Electric 2013 modellen. Deze modellen zijn speciaal geschikt voor server- en computerruimtes waarbij zekerheid in klimaatbeheersing zeer belangrijk is.

Download PDF file
2020 © Haddock Technics BV - Website door: Triumph Design