Mitsubishi Electric Brochures


logo-mitsubishi electric


Kies hierboven uw merk en bekijk de brochures.


 

RAC--Room-Airconditioners-uitleg-algemeen-1

Algemene consumenten brochure particulieren (RAC)

Uitgebreide consumentenbrochure met goede globale omschrijvingen van Mitsubishi Electric systemen voor particulieren (RAC). Deze brochure bevat o.a. uitleg over wand-, vloer-, cassette- en kanaal modellen.

Download PDF file
RAC--Room-Airconditioners-Specificaties-1

Specificaties particulieren systemen en modellen (RAC)

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Mitsubishi Electric modellen gericht op particulieren (RAC). Deze brochure bevat o.a. uitleg over wand-, vloer-, cassette- en kanaal modellen.

Download PDF file
MSZ EF -folder-design-wand-1

Design wand modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Mitsubishi Electric modellen. Deze design wand modellen zijn bij uitstek voor woningen en kleine zakelijke toepassingen waar een strak en elegant model belangrijk is

Download PDF file
RAC--Multi-split-MXZ-SF-1

Cassette modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Mitsubishi Electric modellen. Deze cassette modellen zijn vooral geschikt voor woningen en zakelijke toepassingen.

Download PDF file
Mitsubishi-Electric-Woonoplossingen-1

Wonen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen van Mitsubishi Electric modellen en oplossingen speciaal geschikt voor uw woonhuis. 

Download PDF file
RAC--Room-Airconditioners-MKB-1

MKB (midden- en kleinbedrijf)

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Mitsubishi Electric modellen speciaal geschikt voor midden- en kleinbedrijven. In deze brochure wordt o.a. aandacht besteed aan wand-, vloer-, kanaal en cassette modellen.

Download PDF file
Mitsubishi-Electric-Kantooroplossingen-1

Kantoor

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen van Mitsubishi Electric modellen en oplosingen, speciaal geschikt voor uw kantoorruimte.

Download PDF file
Mitsubishi-Electric-Zorg tandartsoplossingen-1

Zorg(instellingen)

Uitgebreide brochure met beschrijvingen van Mitsubishi Electric modellen en oplossingen, speciaal geschikt voor ruimtes in de zorg. 

Download PDF file
Mitsubishi-Electric-Onderwijsoplossingen-1

Onderwijs

Uitgebreide brochure met beschrijvingen van Mitsubishi Electric modellen en oplossingen speciaal geschikt voor ruimtes in het onderwijs.

Download PDF file
Mitsubishi-Electric-Retail-leaflet-winkeloplossingen-1

Retail

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen van Mitsubishi Electric modellen en oplossingen speciaal geschikt voor uw winkel.

Download PDF file
Mitsubishi-Electric-Hoteloplossingen-1

Hotel

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen van Mitsubishi Electric modellen en oplossingen speciaal geschikt voor uw hotel. 

Download PDF file
City-Multi-VRF-Warmtapwater-en-vloerverwarming-1

VRF modellen

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen en technische gegevens van de Mitsubishi Electric VRF modellen.Het Mitsubishi Electric VRF systeem is een compleet klimaatsysteem voor koelen, verwarmen, ventileren en warm tapwater.  Deze grote VRF multisplit systemen zijn vooral geschikt voor grote gebouwen waarbij lange er leidingafstanden overbrugd moeten worden. 

Download PDF file
Lossnay-WTW-unit--Ventilatie-1

Warmteterugwinning modellen (WTW)

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Mitsubishi Electric warmteterugwinning modellen. Deze WTW modellen zijn bij uitstek geschikt voor het goed en constant ventileren van ruimtes, zonder dat u last heeft van koude tochtstroom.  Deze unit laat met behulp van een warmtewisselaar de aangezogen koude buitenlucht langs de warme afgezogen binnenlucht passeren, waardoor overdracht van warmte en vocht plaats vindt. 

 

Download PDF file
2020 © Haddock Technics BV - Website door: Triumph Design