Panasonic Brochures


logo-mitsubishi electric


Kies hierboven uw merk en bekijk de brochures.


 

Wand Standaard-inverter-RE-3-1

Wand modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic standaard wand modellen. Deze wandmodellen zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kleine zakelijke toepassingen

Download PDF file
 
Etherea-kleine-modellen-1

Kleine Etherea wand modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de kleine Etherea wand modellen. Deze luxere wand modellen, zijn extreem stil, uiterst zuinig in verbruik en u kunt optioneel via uw smartphone bedienen. Zeer geschikt voor woningen en kleine zakelijke toepassingen

Download PDF file
 
Etherea-kleine-modellen-1

Grote Etherea wand modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de 
grote Etherea wand modellen. Deze luxere wand modellen, zijn extreem stil, uiterst zuinig in verbruik en u kunt optioneel via uw smartphone bedienen. Zeer geschikt voor grotere ruimtes in woningen en zakelijke toepassingen

Download PDF file
 
Multi-split-FREE-MULTI-LR-1

Multi-split modellen

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic multi-split modellen. Met deze 2013 modellen kunnen meerdere ruimtes onafhankelijk van elkaar gekoeld worden. Vooral geschikt voor grotere woningen en kleinere kantoorcomplexen.

Download PDF file
 
PACi-Kanaal-PF-13-LR-1

Sateliet en kanaal modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic 2013 modellen. Deze satelliet en kanaal modellen zijn vooral geschikt voor woningen en zakelijke toepassingen.

Download PDF file
 
PACi-Cassette-90x90-LR-1

Cassette modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Mitsubishi Heavy Industries 2013 modellen. Deze cassette modellen zijn vooral geschikt voor woningen en zakelijke toepassingen.

Download PDF file
 
PACi-Plafond-LR-1

Plafond modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic 2013 modellen. Deze plafond modellen zijn vooral geschikt voor zakelijke toepassingen.

Download PDF file
 
Serverruimte-PKEA-1

Serverruimte modellen

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic modellen die speciaal geschikt zijn voor serverruimtes. Met deze 2013 modellen kan uw serverruimte 24/7 gekoeld worden, zelfs bij -15 graden celsius. Vooral geschikt voor computer- en serverruimtes.

Download PDF file
Download PDF file
EU-AQUAREA-13-1

Hoogrendement oplossingen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic Hoogrendementsoplossingen. Met deze 2013 modellen kunt u in de winter comfortabele warmte, in de zomer aangenaame koelte en het hele jaar door van warm tapwater genieten. Vooral geschikt voor grotere woningen en kleinere kantoren.

Download PDF file
 
FINAL-EU-VRF-13-180113-1

VRF multi-split systemen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic VRF multisplit systemen. Deze grote VRF multisplit systemen zijn vooral geschikt voor grote gebouwen waarbij lange er leidingafstanden overbrugd moeten worden.

Download PDF file
 
Luchtgordijn EU-AIR-CURTAIN-13-1

Luchtgordijn modellen

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen en technische gegevens van de Panasonic luchtgordijnen. Deze modellen zijn vooral geschikt voor winkels en ruimtes waar de voordeur veel open staat.

Download PDF file
 

 

2020 © Haddock Technics BV - Website door: Triumph Design