Referenties


Haddock Technics BV is een specialist in klimaatbeheersing , airconditioning, warmtepomp airconditioners, luchtverversing en luchtreiniging. Wij leveren en plaatsen deze systemen al sinds 1989 in particuliere woningen en bedrijfsruimtes. Sommige klanten zijn al bij ons vanaf het begin van ons bestaan en daar zijn wij trots op. Wij beschikken over hoog gekwalificeerde, zelfopgeleide monteurs die al jaren bij ons in dienst zijn. Ze zijn inventief, veelzijdig en werken ook nog eens uiterst netjes. Het is voor ons niet zeldzaam als tevreden klanten, na het uitgevoerde onderhoud of na een installatie, ons tevreden opbellen en complimenteren over het verrichtten werk. 

Randstad-logo Landelijk

Randstad

Haddock Technics is voor Randstad al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van koeling in onze vestigingen. Niet alleen verzorgen zij het onderhoud van onze koelapparatuur, ook adviseren zij ons op het gebied van klimaat in een vestiging. Haddock Technics zorgt voor een advies op maat, door uitgebreide kennis van onze organisatie. Daarnaast is voor Randstad de prijs-kwaliteitverhouding van groot belang en hierin weet Haddock tegemoet te komen aan onze wensen en eisen. Voor Randstad is Haddock Technics een uitstekende partner op het gebied van koeling en klimaatadvies.Loltsje Bos, Randstad Uitzenden BV

tempo-logo800x800 Landelijk Tempo Team

Al sinds 1996 verzorgt Haddock Technics BV de koeling en ventilatie op onze vestigingen. Dit houdt in levering en onderhouden van onze airconditioners en ventilatie apparatuur. Haddock is betrouwbaar in de planning en uitvoering van zowel montageprojecten, onderhoud van apparatuur en repareren van storingen. Er is een goede communicatie tussen Haddock en onze vele vestigingen, waardoor het heel prettig werken is. Wij worden altijd proffesioneel geadviseerd, fijn geholpen, ook als er een storing is en de monteurs werken uiterst netjes. Kortom wij zijn zeer blij met Haddock Technics.
Frans Hardebol, Tempo-Team
Logo IntersportDUO Regionaal Intersport DUO

Haddock Technics BV is al bijna 25 jaar onze leverancier van airconditioning in onze filialen en hoofdkantoor. De service is helemaal top!! Het advies wordt op een reƫle wijze gegeven en is prijstechnisch scherp, waardoor het hele verhaal klopt. 2 Jaar geleden is bovenstaand helemaal bevestigd. Nadat we bestaande winkels hadden overgenomen en een teleurstellend eerste contact gehad hadden met de daarbij horende installatiebedrijven van de reeds bestaande airconditioningapparatuur, hebben wij meteen de bestaande servicecontracten opgezegd en deze weer ondergebracht bij Haddock Technics BV. Een wereld van verschil van klantbenadering en manier van onderhoud/service uitvoeren.


Peter Snel, Intersport DUO
studio-zeezicht Spaarnwoude Studio Zeezicht

We hebben een goede band opgebouwd met HT. Onze situatie was wat gecompliceerd omdat we van een mooi oud gebouw een geluidsstudio gingen maken met verschillende ruimtes , die op verschillende manieren gekoeld moest worden. We zijn direct heel goed geadviseerd en de unit die we via HT gebruikt gekocht hebben doet nu alweer zo'n 20 jaar iedere dag goed zijn best! De service is perfect de mensen zijn aardig en bekwaam ......wat willen we nog meer !!!!
Rob Donselaar, Studio Zeezicht

ARAMEX Landelijk

Aramex

Sinds 2008 is Haddock Technics BV onze leverancier van airconditioners. Naast onze vestiging in Oudemeer hebben wij voor onze vestiging in Eindhoven opnieuw gekozen voor Haddock Technics BV. Het bedrijf is zeer vriendelijk, meedenkend, leveren heldere service en goede apparatuur. Ook tijdens onze verhuizing in 2011 heeft Haddock Technics het proces perfect begeleid.

Jeroen Hummeling, Aramex

2020 © Haddock Technics BV - Website door: Triumph Design