Samsung Brochures


logo-mitsubishi electric


Kies hierboven uw merk en bekijk de brochures.


 

Folder-wandmodellen-1

(Design)Wand modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Samsung (design)wand modellen. Deze wand modellen zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kleine zakelijke toepassingen waarbij een modern design de voorkeur heeft.

Download PDF file
folder-mini-4-weg-cassette-1

Mini 4-weg cassette modellen

Uitgebreide brochure met goede beschrijvingen en technische gegevens van de Samsung Mini 4-weg cassette modellen. Vooral geschikt voor woningen en kleinere kantoorruimtes.

Download PDF file
cassette-4-weg-1

Cassette modellen

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Samsung modellen. Deze cassette modellen zijn vooral geschikt voor zakelijke toepassingen. Deze modellen zijn leverbaar met een fraai rooster.

Download PDF file
Folder-ERV-1

Warmteterugwinning modellen (WTW)

Uitgebreide brochure met beschrijvingen en technische gegevens van de Samsung warmteterugwinning modellen. Deze WTW modellen zijn bij uitstek geschikt voor het goed en constant ventileren van ruimtes, zonder dat u last heeft van koude tochtstroom.  Deze unit laat met behulp van een warmtewisselaar de aangezogen koude buitenlucht langs de warme afgezogen binnenlucht passeren, waardoor overdracht van warmte en vocht plaats vindt. 

 

Download PDF file
2020 © Haddock Technics BV - Website door: Triumph Design